Het moment: Bewust dik worden

Daar ga je dan. Het duurt niet lang meer of de eerste gevolgen zullen te zien zijn.
Als je duidelijk beseft wat de voordelen en nadelen zijn van het bewust dik worden, dan kun je de beslissing nemen bewust aan te komen. Merk je dat je er nog tegenaan hikt, dan kun je altijd de beslissing nog even uitstellen.

Het is natuurlijk geen wet van Meden en Persen en je hebt zelf de regie in handen. Wil je het eventjes wat rustiger aandoen, dan doe je dat. Ook als je helemaal wilt stoppen, is dat jouw keuze. Laat je door niemand beïnvloeden.

Het kan ook zijn dat het een te grote stap voor je is om bewust heel veel kilo aan te komen. Neem dan een weekje of vakantie waarin je je lekker laat gaan. Onderga wat er gebeurt met je lichaam. Vind je het prettig of wil je dit echt niet?

Zelf bepalen

Je kunt altijd zelf bepalen of je wilt doorgaan of stoppen. Bij een korte periode is het makkelijker terug te krabbelen. Als je enige tientallen kilo's bij je draagt, is het lastig om weer op je oude gewicht te komen.

Voel je je schuldig na die paar kilo of schaam je je? Dan ben je er nog niet klaar voor. Aan de andere kant kun je op internet via allerlei fora uitgebreid je ervaringen delen. Doe dat.

Support

Soms krijg je uit onverwachte hoek support via een chat of mailtje. Schroom ook niet om heer lekker de verhalen te lezen of buikblogs te lezen. Keuze genoeg. De wereld van het dik-zijn is erg groot en divers. Keuze genoeg en voor elk wat wils.

Dan komt eindelijk de dag dat je nieuwe kilo's ook zichtbaar worden voor de buitenwereld. In het voorjaar kun je trots laten zien wat je in de winter allemaal hebt bijgegeten. Het voelt lekker om die kilo's eindelijk eens te tonen aan anderen.

Opmerkingen

Je zult opmerkingen krijgen. Laat je erdoor stimuleren en niet afremmen. Het zijn meningen en jouw keuze is helemaal van jou alleen. Deel je ervaringen op internet en je zult merken dat heel veel mannen en vrouwen een andere mening hebben.

En dan kun je heerlijk genieten van je nieuwe, dikke lijf. Je zult merken dat kleren te klein worden. De buik bolt verrukkelijk naar voren en ook je borsten zullen meegroeien. De weelde zal zich overal openbaren.

Overal weelde

Je zult merken dat je benen dikker worden en ook je vingers voller zullen zijn. Een onderkin zal onder je kin zwabberen en je krijgt lekkere volle wangen. Allemaal tekenen van de welvaart en vooral van jouw beslissing. En wees er trots op!

Reacties

  1. ik ben een jongen van 13 en heb verkering met een,meid van 13. ze was mollig en wilde afvallen. op dat moment woog ze 59 kilo. ik zou haar helpen met afvallen maar ik werd juist een feeder. ik gaf haar chocoladerepen en zei dat ze hetzelfde smaakten als normale repen, maar dan gezond waren. maar eigenlijk waren het de meest dikmakende repen die er zijn. ik kluste wat met de weegschaal zodat het leel alsof ze afvalde. toen ze dacht dat ze 5 kilo afgevallen was, was ze eigenlijk 5 kilo aangekomem. van de 59 kilo waarmee ze begon is niks meer van te zien, ze weegt nu 90 kilo. mooo dik :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou dat is niet zo netjes om dat zo te doen zo iets moet je samen beslissen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik had pressies hetzelfde alleen op mijn 12de

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)