Groeiende schoonheid (14) - Extra strak (slot)

Caroline is een aanlokkende schoonheid op wie de moeders van het schoolplein erg jaloers op zijn. Ze is slank en heeft een goddelijk figuur in de vorm van een zandloper met grote borsten. Als ze de kans krijgt om in de snackbar te gaan werken, halen de moeders opgelucht adem. Snel zal ze één van hen zijn met een vol lichaam. Maar Caroline ontkent.

Extra strak (slot)


Vanmiddag moest ze gaan werken in de snackbar. Ze voelde zich ontzettend vol en kon zich niet voorstellen dat ze daar weer heel veel zou gaan eten. Ze stond op en liep naar de kledingkast. Ze probeerde de broek van gisteren aan te trekken, maar merkte dat de broekspijpen voorbij de knieën niet meer hoger wilden. Ze knelden ter hoogte van haar dijen.

Was ze hier ook veel voller geworden? Ze sjorde aan de stof en merkte dat het moeizaam verder omhoog ging. Bij haar heupen doemde het volgende obstakel op. De broek wilde niet over haar lovehandles heen. Sinds kort hadden deze zich gerieflijk boven haar heupen gevestigd. Ze was echt dikker geworden.


Maar de verleidingen van Henk waren ook zo heerlijk. Hij verwende haar zo liefdevol. Ze merkte dat het nieuwe leven zo heerlijk was. Ze kon alleen maar verlangen naar meer. Het water liep haar in de mond bij de gedachten aan de patatjes en kroketjes van straks. Ze sjorde verder aan de broek, hield haar adem in, maar kreeg onmogelijk de knoop van haar spijkerbroek dicht. Opnieuw zoog ze alle lucht uit haar lijf en trok uit alle macht aan de broek. Inderdaad, de knoop verdween in het knoopsgat. Ze liet de lucht weer vrij en voelde hoe haar buik tegen het stof drukte.

Ze dacht aan vroeger toen ze als tiener naar boven ging, een zak chips in de tas verborgen en die ze dan helemaal leegat. Aan een stuk door, gedachtenloos. Als de grote familiezak dan leeg was, leunde ze achterover in de stoel en wreef over haar bolle buik. Ze verbaasde zich erover hoe hij ronder werd.

Hoe haar moeder haar op een streng dieet zette en het niets hielp. Tot ze ontdekte wat haar dochter elke dag daar boven deed. De zak chips was niet het enige geworden, ze hijste zo dagelijks vele caloriën naar binnen. Haar buik leek elke dag iets groter te worden en boller. Geen shirtje paste haar meer en haar buikvet kroop onder het shirt vandaan.

Woest was haar moeder geweest bij de ontdekking. Ze mocht niks meer. Werd op een streng dieet van water en brood gezet. Niks ging meer door haar mond zonder de uitdrukkelijke toestemming van haar moeder. De ronde buik was langzaam gekrompen. Heel soms wist ze toch iets extra's naar binnen te krijgen, maar ze voelde zich dan ontzettend schuldig.

De tijd erna was het alleen maar strenger geworden. Ze zou als dikkerdje geen man kunnen krijgen. Het idee was in haar hoofd gekropen. Altijd leefde ze op groenten en fruit. At massa's van die smerige stengels bleekselderij. Het verbranden van deze groente koste meer energie dan de groente opleverde. Het had haar na de geboorte van de kinderen weer in het droomlichaam gekregen.

En nu? Ze liep naar de snackbar in de broek die twee maten te klein was geworden. Ze voelde hoe de broekband in haar lovehandle sneed. Ze merkte hoe haar achterste meesidderde bij elke stap die ze zette. Haar buikje welfde een flink eind naar voren en bewoog mee. Nee, dit kon ze niet meer verborgen houden. Ze zou er eerlijk voor uit moeten komen.

Ze opende de deur van de snackbar en liep naar Cees. 'Doe maar een lekker patatje met en twee kroketten', zei ze tegen hem terwijl ze doorliep naar achteren. Ze haalde haar schort op om hem aan te trekken en draaide in de deuropening nog even haar hoofd. 'O ja, en wil je zo'n heerlijk broodje bal met saté erbij maken.' De twee grote ogen waarmee hij haar aankeek en de vier ogen van de klanten die achter de balie op hun bestelling wachtten. Ze genoot ervan toen ze het schort om haar buik klemde. Extra strak, zodat iedereen zou zien dat ze hier werkte. En met veel plezier.

EINDE

Reacties

  1. Deze site is niet meer wat het geweest is erg jammer .........

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad :( Ik mis alle andere uploads, en zo'n verhaal komt één keer in de maand uit ongeveer. Ik wil het oude mooidik terug!

      Verwijderen
  2. Ik vond afgelopen verhaal vooral niet erg sterk, en inderdaad andere uploads missen een beetje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je zelf een sterk(er) verhaal hebt geschreven, mag je het uiteraard opsturen. Wie weet krijgt het dan hier een mooi plekje

      Verwijderen
  3. Hoeveel weeg je uiteindelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn vrouw is de laatste jaren ook als maar vetter geworden zalig.
    Ze weegt nu 143 kg
    Ik droom er van dat ze nog vetter word

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi om te horen dat je vrouw dikker is geworden :) hoe dik wil je haar graag hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sins we samen zijn is ze 60kg verdikt voor mij hoeft ze niet nog dikker te worden maar ik zou het niet erg vinden moest ze nog 20 kg aankomen
      We zij nu eenmaal vet liefhebbers.

      Verwijderen
  6. Okee dat is wel lekker veel 60 kg :) hoeveel weegt ze nu?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Net gewogen 144.3 kg ze ziet er echt lekker uit

      Verwijderen
  7. Dat is een mooi gewicht :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoe dik moet een vrouw voor jullie zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik droom van elke cm lengte een kilo of meer.....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)