Groeiende schoonheid (13) - Nog een paar kroketjes

Caroline is een aanlokkende schoonheid op wie de moeders van het schoolplein erg jaloers op zijn. Ze is slank en heeft een goddelijk figuur in de vorm van een zandloper met grote borsten. Als ze de kans krijgt om in de snackbar te gaan werken, halen de moeders opgelucht adem. Snel zal ze één van hen zijn met een vol lichaam. Maar Caroline ontkent.

Nog een paar kroketjes


Ze lag innig tevreden op de bank en voelde hoe gespannen de huid van haar buik was. Daar paste toch onmogelijk nog iets bij? Hier vroeg Henk echt teveel van haar. Hij kon toch niet verwachten dat ze nog maar iets naar binnen zou werken. Ze doezelde een beetje in. Het vele eten had haar loom gemaakt. Ze merkte dat het heerlijk voelde om zichzelf helemaal vol te proppen.

Het maakte haar zo lekker roezig. Ze voelde hoe haar hart klopte. Ze ademde voorzichtig om niet teveel spanning op de maag te geven. Ook was het belangrijk dat ze lekker lag. Ze streelde haar volle buik, de broekriem had ze losgemaakt, de knoop open en zo lag ze daar. Haar dikke buik puilde uit het gat dat ze gemaakt had door alles open te maken.


Ze hoorde hoe de sleutel in het slot van de voordeur ging. Hij kwam weer terug. Ze zuchtte. Daar kon toch echt niks meer bij. Ze hoorde hoe hij zijn jas ophing. Zijn voetstappen kwamen dichterbij. Het stopte. Hij bukte naar haar toe, zoende en streelde over haar ontblote buik. 'Toe meisje, neem nog lekker wat', fluisterde hij. Bijna vanzelf ging haar mond open en merkte ze hoe hij een rietje in haar mond stopte. Ze zoog en ze proefde heerlijke koude milkshake. 'Drink maar lekker op', zei hij. 'Dat heb je wel verdiend.'

Hij had nog een paar kroketjes voor haar meegenomen. Ze hoefde er nauwelijks op te kauwen en liet de zachte, warme vulling naar binnen glijden. Het voelde geweldig. Ze genoot ervan en voelde hoe haar maag voller en voller werd. Ze stamelde. 'Ik kan niet meer', maar kreeg nog een heerlijk softijsje. 'Als toetje', zei hij. 'Dat kan er heus nog wel bij.' Hij masseerde haar vette lijf. Ze voelde hoe strakgespannen haar buik stond van al dat eten. De broek kon onmogelijk dicht, net als dat het colbertje die enorm bolle buik niet meer verborgen kon houden.

Ze viel in slaap, wist niet meer hoe laat het was en knipperde de volgende morgen haar ogen open. Ze schrok. Was het al zo laat? Henk had de kinderen naar school gebracht. Ze rook de geur van gebakken ei in huis. Wat rook dat heerlijk. Ze kwam overeind en merkte dat ze een enorme honger had. Dat snapte ze niet.

Hoe was het mogelijk je zo vol te proppen, in slaap te vallen en dan met zo'n immense honger wakker te worden? Tijd om daarover na te denken had ze niet, want Henk kwam binnen met heerlijke koffiebroodjes met room erin, brioche en een broodje met gebakken ei en spek erop. Het dienblad dat hij droeg was ontzettend groot.

'Heb je lekker geslapen?' vroeg hij lief. Zij hand ging naar haar buik en streelde de bolling. 'Heerlijk', zei ze. 'Ik heb de kinderen naar school gebracht en iets lekkers voor je gemaakt. Je zult wel honger hebben.' 'Inderdaad, ik sterf van de honger', zei ze en glimlachte. Eigenlijk kon ze het niet zo goed geloven dat je na zo'n avondmaaltijd weer zoveel naar binnen kon werken. Maar het lukte. Het hele dienblad was even later leeg.

Ze dronk het tweede glas thee, dat verschrikkelijk zoet was aangemaakt. Het was heerlijk. 'Zal ik nog een lekker broodje jam voor je maken?' vroeg hij. Ze knikte. Wat verwende hij haar toch. Hij kwam binnen met een groot briochebrood waar hij een dikke laag jam op had gesmeerd. Het smaakte overweldigend. De laatste happen kwamen er bijna niet meer in. 'Hier', zei hij. Hij gaf haar nog een schaaltje met volle Griekse yoghurt.

Lees deel 14 van Groeiende schoonheid: Extra strak (slot) »

Reacties

  1. Commentaar is het eerste compliment. Geen commentaar dan is er geen interesse.
    Het lijkt alsof iedereen hier slaapt .............................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......zzzzzzzzzzzz........zzzzzzzzzz

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geil verhaal.

    Richard uit Friesland

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mag wel wat sneller worden geüpload. Ik snap dat je ook nog een privéleven het, maar dit wordt wel erg langzaam :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach man, zet het verhaal er in een keer op.... Dit is k-u-t

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is te langzaam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. K-U-T-V-E-R-H-A-A-L STELLETJE CREEPS! DIKKE VROUWEN ZIJN VIES EN LELIJK EN DE SEKSUALISATIE VAN DE DIKKE VROUW IS VIES!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet niet wie je bent. Maar als je het niks vind ga je toch weg naar boekrabakka.
      Kom niet op deze site(s) als je het niks vind. Laat iedereen in zijn eigen waarde. En zet je naam erbij als je een held bent

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)